Cristiano Ronaldo er vendt tilbage til sin bedste form

Cristiano Ronaldo er en anden slags spiller, han er 33 år gammel, men han har stadig ambitionen for en ung mand. Spanske medier påpegede, at Cristiano Ronaldo var i stand til at opnå det bedste, fordi han vidste, hvordan man fordelte fysisk styrke i begyndelsestiden af ​​sæsonen, undgå at spilde unødvendig fysisk kondition, spille en afgørende rolle i sæsonens mest kritiske fase. Cristiano Ronaldo har scoret 33 mål indtil videre i denne sæson og er stadig i top. Dette er også Billige Fodboldtøj til Børn supporter det mest ønskede resultat.

Cristiano Ronaldo beklager, at det eneste mål for Real Madrid i La Liga er at sikre, at holdet får en champions ligasæde næste sæson. Mange Ronaldo fodboldtøj til børn fans til at suppor og juble for holdet. Men i champions League kan Cristiano Ronaldo bevise, at hun er klar til en større udfordring både fysisk og mentalt. Cristiano Ronaldo’s fysiske tilstand er ændret, og han har ikke været i top i 9 på hinanden følgende måneder. Nu arrangerer han tidsplanen for at nå sit højdepunkt i sidste etape. Nu hvor hans ben har fået fart og styrke, har han scoret 17 mål i de sidste 10 spil, hvilket er et stærkt bevis.

Real Madrid-ledere er tilfredse med Cristiano Ronaldo, som tror Cristiano Ronaldo vil vælge at blive, og at han kan yde et stort bidrag til Real Madrid. Zinedine Zidane er også meget klar over dette. Spørg Real Madrid stadig Cristiano Ronaldo? Selvfølgelig kan du klikke på linket for at følge vores hjemmeside for at få mere fodboldinformation. Samtidig tilbyder vores hjemmeside også Fodboldtøj til Børn med navn online købstjeneste til dig. Støtte global hurtig levering.

Cristiano-Ronaldo-er-vendt-tilbage-til-sin-bedste-form

blogstats trackingpixel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>